Gourmetten met Oud en Nieuw
Gourmetten met Oud en Nieuw

Gourmetten met Oud en Nieuw

Gezellig gourmetten met de jaarwisseling

Oud en Nieuw is een tijd om met vrienden en familie samen te komen, en het afgelopen jaar door te spreken. Gezellig met zijn allen aan tafel met lekker eten en een goede fles wijn; er is toch geen betere manier om het jaar af te sluiten? Een van de klassiekers is de gourmet. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen blijven het leuk vinden om de eigen vleesjes, vis, groenten en pannenkoeken in een pannetje te bereiden. Zo kun je lekker lang tafelen en genieten van elkaars aanwezigheid.

Een ruime keuze

Naast enkele klassieke menu's hebben wij voor de fijnproevers ook bijzondere arrangementen samengesteld. Onze koks en smaakexperts hebben gerechten gekozen die goed bij elkaar passen, en daarmee succes garanderen. Zo zijn er speciale pakketten voor jouw vegetarische gasten of gasten die halal eten. Tip van ons: de kerstgourmet doet het ook met Oud en Nieuw zeer goed! 

Wij leveren bij elke bestelling een gourmetstel, borden en bestek. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het doen van de afwas op nieuwjaarsdag. We snappen dat je daar dan echt geen zin in hebt, dus wij doen die voor je! Kan je het jaar nog beter beginnen?

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Oud en Nieuw. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Oud en Nieuw

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Oud en Nieuw tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Oud en Nieuw nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.