Gourmetten met Kerst
Gourmetten met Kerst

Gourmetten met Kerst

Gourmetschotel bestellen voor kerst

Kerst gourmet bestellen?  Zoek niet verder, wij bezorgen beide kerstdagen! Onze catering wordt dagvers bereid in eigen keuken en is van hoogstaande kwaliteit, al sinds 1980! Wil je met kerst lekker gourmetten met het gezin, familie, vrienden, kennissen of collega’s? Wij verzorgen al vanaf 4 personen je complete kerst catering. Wij bezorgen onze schotels inclusief gourmetstel (elektrisch of bakjes), borden, bestek en opschepbestek met servetten. Je hebt een keuze uit verschillende vlees-, vis-, vegetarische -en halalschotels met daarbij verschillende salades, vers gebakken stokbrood, sauzen en kruidencremé.

Bestel op tijd, want de drukte rond de kerst is erg groot. Wil je dit jaar een heerlijke gourmetschotel tijdens de kerstbrunch met heerlijke salades bestellen of als diner? BBQ & Gourmet verzorgt graag je kerst eten aan huis, op de zaak of andere locatie. Wij bezorgen gratis in heel NL en BE!

Hulp nodig bij het bestellen of advies nodig bij de kerst catering?

Kijk in alle rust rond. Al je lievelingsgerechten staan erbij. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neemt persoonlijk contact op en bel 085 - 472 0362 of neem contact met ons op via de site. In beide gevallen krijg je direct een culinaire oplossing op maat.

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Kerst komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Gourmetcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Gourmet bij jouw Kerst

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Gourmetmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Kerst gegarandeerd een succes wordt.

Gourmet voor groepen van elke grootte

Of je jouw Kerst nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Gourmet is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.