Over BBQ en Gourmet

BBQ of Gourmet bestellen VANAF 4 PERSONEN!

U kunt kiezen uit een aantal standaardmenu’s. De ingrediënten worden inclusief alle benodigdheden bezorgd aan huis of op locatie. De volgende dag worden alle materialen weer opgehaald en de afwas en schoonmaak is voor rekening van Barbecue & Gourmet. Je betaalt een vaste prijs per persoon, onafhankelijk van de locatie waar we moeten bezorgen.

De zorgvuldige samenstelling van de menu's is gebaseerd op klantonderzoek en onze jarenlange vakervaring (meer dan 30 jaar).

Daarnaast zijn we erg sterk in maatwerk. Wilt u een zelf samengesteld menu, dan is dit ook mogelijk. Omdat wij altijd genoeg producten en materialen op voorraad hebben, kunnen we makkelijk inspringen op de wensen en behoeften van onze klant.

BBQ en Gourmet Catering

De laatste jaren richten wij ons steeds meer op het verzorgen van de catering van barbecues voor grote groepen, zoals bijvoorbeeld introductiebarbecues van studenten en grote evenementen als schutterijfeesten en dorpsfeesten.

Onze organisatie is uitstekend in staat dergelijke grote groepen van een barbecuemenu te voorzien, doordat onze organisatie vanuit een vaste basis werkt. We organiseren dergelijke evenementen volledig in eigen beheer waardoor we zeer flexibel zijn en snel kunnen inspringen op veranderingen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Barbecue & Gourmet is een bedrijf dat midden in de samenleving staat. Met zijn vestiging in een klein dorp kent iedereen ons, maar hebben wij ook veel personeel uit de ‘eigen’ gemeente. Wij voelen ons erg betrokken bij de buurt en bij buurtinitiatieven. Wij sponsoren bijvoorbeeld plaatselijke sportverenigingen en fanfares. Ook lokale en regionale evenementen en activiteiten worden regelmatig gesponsord. Daarnaast worden kleine en grote stichtingen gesponsord, waar wij ons betrokken bij voelen zoals Stichting Henk Arts (weeshuis Sierra Leone), Sint Maartenskliniek, Stichting Roparun en de Brandwondenstichting.

Wij bezorgen complete barbecue- en gourmetpakketten bij particulieren, zakelijke klanten en (overheids)instellingen. Dit doen wij in héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden), héél België en de Duitse grensstreek vanaf 4 personen. In Nederland en België zijn we zelfs de grootste leverancier. 

Vóór 13.00 uur besteld, de volgende dag vers in huis!

Bestel een Barbecue of Gourmet direct online!

ContactIk heb het privacybeleid van BBQ en Gourmet gelezen en ga hiermee akkoord.
SluitenAkkoord