Steengrillen Op locatie
Steengrillen Op locatie

Steengrillen Op locatie

Een smakelijke steengrill op elke locatie in Nederland en België

Wil jij een overheerlijke steengrillavond organiseren op het werk, op de vereniging, op vakantie of gewoon thuis? Met de service van BBQ en Gourmet zit je gebakken. Wij leveren door heel Nederland en België complete steengrill arrangementen. Daarbij is de keuze enorm, en zit er voor iedereen wel wat bij. Wij zorgen ook voor stokbrood, salades en sauzen, waarmee je al een compleet verzorgde avond hebt. Je hoeft niet eens naar de supermarkt! 

Compleet verzorgde steengrill

De steengrill die je bij BBQ en Gourmet bestelt, is 100% compleet. Naast het lekkerste eten ontvang je namelijk ook de steengrillplaat als je deze niet hebt. Servies, bestek en servetten hoef je ook niet zelf te regelen, want deze worden meebezorgd. Zelfs de afwas nemen we weer mee terug. Zo is het organiseren van een steengrill op elke locatie een eitje.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met steengrill catering, ook voor jouw locatie. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw locatie

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale steengrill menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw locatie tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Steengrill voor elke groep

Of je jouw locatie nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw steengrill te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.