BBQ Op locatie
BBQ Op locatie

BBQ Op locatie

 

Compleet verzorgde BBQ op elke locatie in Nederland en België

Het organiseren van een barbecue kan een hoop werk zijn. Gelukkig heeft Barbecue en Gourmet hier al meer dan 30 jaar ervaring mee, en ontzorgen wij je graag. Laat daarvoor je barbecue op locatie bezorgen door onze geweldige barbecuecateraars. Met de menu's hieronder heb je een uitgebreide keuze uit vlees-, vis- en vegetarische opties, zodat iedereen mee kan genieten. Deze zijn uiteraard aangevuld met stokbrood, salades en sauzen. Ook over arrangementen op maat denken wij graag met je mee. Daarvoor kun je contact met ons opnemen, zodat we samen jouw BBQ op locatie kunnen verzorgen.

Op elke locatie in Nederland en België

De barbecues van Barbecue en Gourmet kunnen op elke locatie in Nederland en België worden geleverd. Het maakt dus niet uit of je thuis of op het werk een barbecue organiseert, of misschien wel lekker op vakantie bent. Daarnaast maakt de grootte van je groep niet uit: ook voor grote groepen zijn de barbecueassortimenten beschikbaar. Mocht je op jouw locatie niet over een barbecuestel beschikken, is het ook mogelijk deze mee te laten leveren. Wij leveren dan naast het bestelde eten een gasbarbecue, borden, bestek en servetten. Na afloop nemen wij deze ook gelijk weer mee, zodat je niet met de afwas opgezadeld zit.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw BBQ Op locatie. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw BBQ Op locatie

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw BBQ Op locatie tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw BBQ Op locatie nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.