BBQ Op kantoor
BBQ Op kantoor

BBQ Op kantoor

Bedrijfsbarbecue met collega's?

Barbecuen is enorm populair en voor veel bedrijven is het ook echt een zomerse traditie. Het ongedwonen karakter en het overheerlijke eten zorgen voor een relaxte sfeer tijdens jouw bedrijfsbarbecue op kantoor. Tijdens de barbecue kun je jouw personeel bedanken voor hun inzet of je kunt op een leuke manier de resultaten van de afgelopen periode delen met het team. Door de catering over te laten aan BBQ en Gourmet bied je je personeel een ruime keuze aan lekkere hapjes, salades en sauzen. 

Alle aandacht voor de aanwezigen

Tegen de tijd dat de barbecue op is en jouw collega's langzaamaan naar huis gaan, heb jij geen zin meer om alle borden en het bestek af te gaan wassen. Daarom doet Barbecue en Gourmet dat natuurlijk voor jou! Met onze complete service leveren wij alle benodigdheden voor de barbacue bij jou op kantoor in heel België en Nederland. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de catering en je kunt je hierdoor volledig focussen op jouw fantastische team. Bekijk  al onze smakelijke menu's!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw BBQ Op kantoor. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw BBQ Op kantoor

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw BBQ Op kantoor tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw BBQ Op kantoor nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.