Steengrillen Op het werk
Steengrillen Op het werk

Steengrillen Op het werk

Steengrill met een groep op het werk

Samen eten met collega's, klanten of leveranciers is een goede manier om de relatie op te bouwen. Dit kan natuurlijk ook bij jou op het werk. Met de complete cateringservice van BBQ en Gourmet organiseer je namelijk een heerlijk diner op het werk. Door samen te steengrillen kan iedereen lekker zelf bezig zijn. Je kiest hieronder voor iedereen een menu, en wij leveren deze op jullie werkplek af. Daarbij horen ook de grillplaat, borden en bestek, en natuurlijk extra bijgerechten zoals stokbrood, salades en sauzen! Het organiseren van een diner op het werk was nog nooit zo makkelijk.

Voor formele én informele gelegenheden

Er zijn een hoop situaties waarin je op het werk kunt dineren. Of dit nu met klanten, medewerkers of partners is, er is altijd wel een bijpassend steengrillarrangement te organiseren. Voor elke groepsgrootte regelen wij de gourmet door heel Nederland en België. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw het werk komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de steengrillcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de steengrill bij jouw het werk

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze steengrillmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je het werk gegarandeerd een succes wordt.

Steengrill voor groepen van elke grootte

Of je jouw het werk nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de steengrill is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.