Gourmetten Op het werk
Gourmetten Op het werk

Gourmetten Op het werk

 

Samen gourmetten op het werk

Gourmetten is een mooie manier om samen te eten. Dit kan natuurlijk ook bij jou op het werk. Met de complete cateringservice van BBQ en Gourmet regel je namelijk met een paar klikken de ideale gourmet op het werk. Je kiest hieronder voor iedereen een menu, en wij leveren deze op jullie werkplek af. Dat is inclusief gourmetstel, borden, bestek en alle onderdelen die niet mogen missen bij het gourmetten: stokbrood, salades, sauzen, uitjes, paprika, champignons, noem maar op! Het organiseren van een diner op het werk was nog nooit zo makkelijk.

Voor formele én informele gelegenheden

Er zijn een hoop situaties waarin je op het werk kunt dineren. Of dit nu met klanten, medewerkers of partners is, er is altijd wel een bijpassend gourmetarrangement te organiseren. Voor elke groepsgrootte regelen wij de gourmet door heel Nederland en België. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Gourmetten Op het werk. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Gourmetten Op het werk

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Gourmetten Op het werk tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Gourmetten Op het werk nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.