BBQ Op het werk
BBQ Op het werk

BBQ Op het werk

Een feestelijke Barbecue op het werk

Ben jij met je collega's toe aan een avondje lekker ontspannen? Doe dat dan eens onder het genot van een BBQ. De barbecue is de ideale gelegenheid om met medewerkers, klanten of leveranciers samen te komen. Met onderstaande menu's heb je ruim keuze, en wordt het organiseren van de barbecue een eitje. ook voor maatwerk kun je ons vragen voor advies, wij denken graag met je mee over de ideale oplossing.

Zakelijk of informeel barbecueën

De Barbecues van BBQ en Gourmet zijn door jou zelf samen te stellen. Je kunt er dus voor kiezen zakelijk te gaan, met bijvoorbeeld een bourgondische barbecue. Maar ook voor een informele bijeenkomst met de collega's zit je bij ons gebakken. Kies simpelweg het menu dat bij de gelegenheid past, en laat ons eventuele extra wensen weten. Wij leveren het menu dan inclusief alle benodigdheden bij jou op het werk af in heel Nederland en België. Ook de afwas nemen wij weer mee, jij werkt immers al genoeg! 

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw BBQ Op het werk komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Barbecuecatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Barbecue bij jouw BBQ Op het werk

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Barbecuemenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je BBQ Op het werk gegarandeerd een succes wordt.

Barbecue voor groepen van elke grootte

Of je jouw BBQ Op het werk nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Barbecue is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.