Steengrillen Bij vakantiehuis
Steengrillen Bij vakantiehuis

Steengrillen Bij vakantiehuis

Lekker op vakantie met het steengrillarrangement van Barbecue en Gourmet

Het moment is eindelijk zover: tijd voor een welverdiende vakantie. Maar heb je geen zin om zelf te koken? Dat is volkomen begrijpelijk. Onze uitgebreide steengrillarrangementen voorzien je van alle benodigdheden voor een geslaagde maaltijd. Kies bijvoorbeeld voor een menu met vlees of voor een menu met de lekkerste vis. Er valt genoeg te variëren! Al onze steengrillarrangementen worden geleverd met stokbrood, salades, sauzen en bijgerechten voor de steengrill.

Inclusief steengrill

Het is onwaarschijnlijk dat jij je hele eigen steengrill meeneemt op vakantie, dat neemt immers veel te veel plaats in in de auto. Daarom levert Barbecue en Gourmet haar steengrills inclusief borden en bestek door heel Nederland en België. Als je lekker op vakantie bent in eigen land of net over de grens, kun je dus genieten van een compleet verzorgde steengrill. Dat is pas het ultieme vakantiegevoel!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met steengrill catering, ook voor jouw vakantiehuis. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw vakantiehuis

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale steengrill menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw vakantiehuis tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Steengrill voor elke groep

Of je jouw vakantiehuis nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw steengrill te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.