Gourmetten Bij vakantiehuis
Gourmetten Bij vakantiehuis

Gourmetten Bij vakantiehuis

Een verzorgde gourmet op jouw vakantielocatie

Ben je lekker op vakantie, en wil je met je gezin of vriendengroep gezellig in het vakantiehuis dineren? Denk dan eens aan een gourmet op vakantie. Onze uitgebreide gourmetschotels voorzien je van alle benodigdheden voor een geslaagde gourmet. Kies bijvoorbeeld een menu met de klassieke hamburgers en slavinken. Of ga voor de Gourmet Deluxe, met varkenshaasmedaillon en lamskotelet. Er valt genoeg te variëren! Al onze gourmetschotels worden geleverd met stokbrood, salades, sauzen en bijgerechten voor de gourmet.

Inclusief gourmetstel

Je gaat natuurlijk niet je complete gourmetstel meenemen naar jouw vakantiehuis. Daarom levert Barbecue en Gourmet haar gourmetschotels inclusief borden en bestek door heel Nederland en België. Als je lekker op vakantie bent in eigen land of net over de grens, kun je dus genieten van een compleet verzorgde gourmet. Dat is het ultieme vakantiegevoel!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Gourmetten Bij vakantiehuis. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Gourmetten Bij vakantiehuis

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Gourmetten Bij vakantiehuis tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Gourmetten Bij vakantiehuis nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.