BBQ Bij vakantiehuis
BBQ Bij vakantiehuis

BBQ Bij vakantiehuis

Genieten met een barbecue bij je vakantieadres

Op je welverdiende vakantie wil je volop kunnen genieten. Een barbecue kan dan natuurlijk niet ontbreken. Wil jij op jouw vakantielocatie in Nederland of België genieten van een heerlijke barbecue, kies dan voor een van de menu's van Barbecue en Gourmet. Daarbij heb je keuze uit verschillende menu's met bijvoorbeeld vlees, vis en vegetarische opties. Je bestelling wordt op locatie bij jouw vakantiehuis geleverd, zodat jij hier helemaal geen zorgen meer om hebt. Je vakantie is ten slotte bedoeld om even bij te komen!

BBQ op vakantie mét alle benodigdheden

Heeft jouw vakantiehuis geen barbecue staan? Laat dat de pret niet bederven. Het is op Barbecue en Gourmet namelijk mogelijk jouw barbecue inclusief alle benodigdheden te bestellen. Denk hierbij niet alleen aan de gasbarbecue met gasfles, maar ook aan borden, bestek en ander barbecuebestek als spatels. Zo kun je op je vakantie nog steeds genieten van een complete barbecue! Als je bent uitgegeten, kun je gewoon rustig verder genieten van je vakantie, want zelfs de afwas nemen wij op onze rekening. Het ultieme vakantiegevoel!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw BBQ Bij vakantiehuis komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Barbecuecatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Barbecue bij jouw BBQ Bij vakantiehuis

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Barbecuemenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je BBQ Bij vakantiehuis gegarandeerd een succes wordt.

Barbecue voor groepen van elke grootte

Of je jouw BBQ Bij vakantiehuis nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Barbecue is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.