Steengrillen Aan huis
Steengrillen Aan huis

Steengrillen Aan huis

Een complete steengrill bij jou thuis

Wil jij binnenkort een speciale avond organiseren met een supergezellig diner? Denk dan eens aan steengrillen. Hierbij mogen jouw gasten zelf kiezen wat zij willen eten, en kunnen ze hun gerechtjes op de verhitte steengrillplaat zelf bereiden. Een pure win-win situatie: je hebt niet alleen een heerlijke avond met eten van geweldige kwaliteit, maar het bespaart jou ook nog eens uren in de keuken. Kijk hieronder voor ons ruime assortiment, waarbij we met al jouw gasten rekening houden.

Alles thuis bezorgd

Als je compleet ontzorgd wilt worden, bestel je steengrilldiner dan bij BBQ en Gourmet. Naast de geweldige menu's leveren wij namelijk met elke bestelling een steengrillplaat, maar ook de borden en het bestek. Na afloop kun je gezellig bij je gasten blijven zitten, want de afwas hoef je niet te doen. BBQ en Gourmet bezorgt op elke locatie in Nederland en België! Als je nog verdere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op voor steengrilladvies of een arrangement op maat.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met steengrill catering, ook voor jouw huis. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw huis

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale steengrill menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw huis tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Steengrill voor elke groep

Of je jouw huis nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw steengrill te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.
Assortiment bekijken