Gourmetten Aan huis
Gourmetten Aan huis

Gourmetten Aan huis

Thuis gourmetten voor een gezellige avond

Heb je gasten over de vloer, en wil je een gezellige avond met zijn alle eten? Dan is de gourmet natuurlijk een mooie klassieker. Laat iedereen met zijn eigen pannetje vrij bakken en braden wat zij willen, met de uitgebreide menukeuze van Barbecue en Gourmet. Al onze menu's zijn inclusief salades, sauzen en dé gourmetklassiekers, zoals uiensnippers, champignons en pannenkoekenmix. Ook zijn er speciale menu's voor kinderen, zodat ook de kleintjes zelf hun avondeten kunnen bereiden! Meer honger? Ook losse gerechten kun je hieronder bestellen.

Gourmetschotels aan huis bezorgd

Bestel je de gourmet bij Barbecue en Gourmet, dan weet je zeker dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij leveren de schotels namelijk inclusief gourmetstel, borden, bestek en opschepbestek. Dat hoef je niet eens af te wassen, want het wordt door heel Nederland en België bezorgd en ook weer opgehaald. Thuis gourmetten is nog nooit zo makkelijk geweest.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Gourmetten Aan huis. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Gourmetten Aan huis

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Gourmetten Aan huis tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Gourmetten Aan huis nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.