BBQ Aan huis
BBQ Aan huis

BBQ Aan huis

Barbecuemenu's voor thuis

Ben je op zoek naar de lekkertste barbecue assortimenten voor de barbecue thuis? Hieronder vind je de lekkerste menu's, die door onze chefs zijn samengesteld op basis van meer dan 30 jaar ervaring en uitgebreid klantonderzoek. Met de uitgebreide keuze uit onder andere vlees-, vis-, halal- en vegetarische menu's vind je voor iedere gast wel een lekkere optie. Daarnaast denken wij ook graag met je mee over een oplossing op maat. Stuur ons gerust een berichtje, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de barbecue aan huis te regelen. 

Verzorgde BBQ aan huis met kok!

Wil je helemaal geen zorgen over jouw barbecue bij jou thuis? Laat dan de barbecue compleet verzorgen. Barbecue en Gourmet kan de barbecue leveren inclusief gasbarbecue met gasfles. Ook de borden, het bestek en de servetten zijn dan inbegrepen. Het is zelfs mogelijk een professionele BBQ-chef op locatie te reserveren! Zo heb je geen omkijken meer naar de barbecue, en kan je je volledig richten op de gasten. De meest compleet verzorgde barbecues leveren wij door heel Nederland en België.

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw BBQ Aan huis komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Barbecuecatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Barbecue bij jouw BBQ Aan huis

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Barbecuemenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je BBQ Aan huis gegarandeerd een succes wordt.

Barbecue voor groepen van elke grootte

Of je jouw BBQ Aan huis nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Barbecue is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.