Steengrillen met Zomersluiting
Steengrillen met Zomersluiting

Steengrillen met Zomersluiting

 

Zomers steengrillen met je collega's

Mischien is steengrillen niet het eerste waar je aan dacht toen je na ging denken over de catering voor de zomerafsluiting met je collega's. Toch is de steengrill ongelofelijk lekker en het is daarnaast ideaal voor zowel grote als kleine groepen mensen. De steengrill is erg gemakkelijk in gebruik en dit zorgt ervoor dat iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij wil eten. 

Compleet verzorgd steengrill arrangement

Onze heerlijke steengrill gerechten zijn voor iedere zomerafsluiting of zomerborrel geschikt. Of je dit nu viert op kantoor of op een andere locaties, met een kleine groep of een grote groep mensen, BBQ en Gourmet weet hier wel raad mee. Wij bezorgen de steengrill arrangementen door heel Nederland en België en nemen na het feest alles weer netjes mee terug. Op die manier hoef je jouw personeel niet de afwas te laten doen en kan iedereen na afloop gewoon naar huis toe. Daar scoor je als werkgever zeker punten mee!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Zomersluiting komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de steengrillcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de steengrill bij jouw Zomersluiting

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze steengrillmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Zomersluiting gegarandeerd een succes wordt.

Steengrill voor groepen van elke grootte

Of je jouw Zomersluiting nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de steengrill is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.