Gourmetten met Zomersluiting
Gourmetten met Zomersluiting

Gourmetten met Zomersluiting

Gezellig gourmetten met je collega's

Vier de start van de zomer door gezellig met al je collega's te gaan tafelen. Haal samen herinneringen van het afgelopen jaar op en kijk vooruit naar het aankomende jaar onder het genot van heerlijke vis- en vleesgerechten en de lekkerste groenten. Met de gourmet arrangementen van BBQ en Gourmet pak je écht uit voor jouw zomerafsluiting!

Samen bakken, braden en genieten

Kleine stukjes vlees, vis en groente en iedereen zijn eigen pannetje. Vers stokbrood en allerlei lekkere sauzen. Dát zijn precies de ingrediënten van onze gourmet arrangementen. Niemand hoeft uren in de keuken te staan en dat zorgt ervoor dat er genoeg tijd is voor leuke gesprekken. Bestel (een combinatie van) je favoriete assortimenten en wij leveren het gourmetstel met gourmetpannetjes, borden, bestek en servetten. Wij leveren door heel Nederland en uiteraard nemen wij ook de afwas op ons. Dat is wel zo makkelijk!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Zomersluiting. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Zomersluiting

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Zomersluiting tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Zomersluiting nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.