BBQ met Zomersluiting
BBQ met Zomersluiting

BBQ met Zomersluiting

Kijk met een barbecue samen terug op mooie momenten!

Wat is er gezelliger dan samen met collega's onder het genot van een drankje informeel de zomer af te sluiten met een heerlijk barbecue arrangement. Een barbecue met mooi weer is gezellig en bovendien nog eenvoudiger geworden door de uitstekende service van BBQ en Gourmet. Door de uitgebreide keuze aan arrangementen zit er voor iedereen wel iets bij. Naast het vlees en/of vis serveren wij ook sauzen, stokbrood en salades. Een geweldige start van de zomervakantie dus!

Een BBQ in de zomer zonder zorgen

Wil jij je niet druk hoeven maken over de catering op jouw zomerafsluiting? Bestel dan gemakkelijk een van onze vele barbecue arrangementen. Wij bezorgen gratis in heel Nederland en verzorgen de bezorging en ophaling in heel Nederland en België. Doordat jij je niet meer druk hoeft te maken over de catering, kun jij optimaal genieten van de gezellige zomerafsluiting met al jouw collega's!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw Zomersluiting. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Zomersluiting

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Zomersluiting tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw Zomersluiting nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.