Steengrillen met Vrijgezellenfeest
Steengrillen met Vrijgezellenfeest

Steengrillen met Vrijgezellenfeest

Proosten op de toekomst met de steengrill

Dan is het moment eindelijk daar: jouw laatste feest als vrijgezel voordat je samen met iemand anders al je avonturen zal gaan delen. Dat is natuurlijk de ideale kans om eens de heerlijke steengrill gerechten van barbecue en gourmet te proberen. Met een uitgebreid assortiment van heerlijke stukjes vlees, vis en groenten ben je verzekerd van een geslaagd vrijgezellenfeest!

Voor vrijgezellenfeesten van elke grootte

Een vrijgezellenfeest kan in hele kleine groepen plaatsvinden, maar kan ook een hele grote groep mensen omvatten. Daarom hebben wij de steengrillcatering aangepast voor elke groepsgrootte. Het uigebreide assortiment garandeert een bijpassend menu voor jouw vrijgezellenfeest. Daarnaast worden alle benodigdheden bezorgd op elke locatie in Nederland en België. Wel zo makkelijk!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met steengrill catering, ook voor jouw Vrijgezellenfeest. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Vrijgezellenfeest

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale steengrill menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Vrijgezellenfeest tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Steengrill voor elke groep

Of je jouw Vrijgezellenfeest nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw steengrill te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.