Gourmetten met Vrijgezellenfeest
Gourmetten met Vrijgezellenfeest

Gourmetten met Vrijgezellenfeest

Gourmettend naar een nieuwe fase van je leven

Het is nogal wat om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan. Binnenkort stap je in het huwelijksbootje met jouw droompartner en ga je daarna samen door het leven. Het vrijgezellenfeest moet dan ook niet alleen een ontzettend leuk feest zijn, maar er moet ook lekker worden gegeten. Dat kan met de gourmet van barbecue en gourmet. Met een ruime keuze aan gerechten kunnen jij en al jouw feestgangers genieten van de heerlijkste stukjes vlees, vis en groenten!

Wij helpen je graag op weg

Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk een aangename ervaring zijn. Dit is immers je laatste feest als officiële vrijgezel! Om de ervaring wat aangenamer te maken, zorgen wij ervoor dat je na het feest niets hoeft op te ruimen. Met de complete service van barbecue en gourmet wordt alles na het vrijgezellenfeest netjes opgeruimd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over dingen waar je op dat moment helemaal niet mee bezig hoeft te zijn. 

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Vrijgezellenfeest. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Vrijgezellenfeest

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Vrijgezellenfeest tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Vrijgezellenfeest nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.