BBQ met Vrijgezellenfeest
BBQ met Vrijgezellenfeest

BBQ met Vrijgezellenfeest

Afscheid van het vrijgezellenbestaan

Dan is het moment eindelijk zover: je gaat trouwen, en er wordt een vrijgezellenfeest voor je georganiseerd. We spreken hier eigenlijk van een feest voordat een ander feest plaatsvindt, en hoe kan je daar nou het beste van genieten? Dat is natuurlijk helemaal aan jou, maar er is vast plaats voor een barbecue! Bij barbecue en gourmet geloven wij dat er op elk feest goed gegeten moet worden. Met onze overheerlijke barbecue is er voor ieder wat wils, en kan je eten tot je echt niet meer kan. 

Opruimen? Natuurlijk niet!

Na het vrijgezellenfeest heb je vast andere dingen aan je hoofd. Het is dan ook logisch dat het opruimen van alle borden en al het bestek hier geen onderdeel van is. Daarom zorgen wij er met onze complete service voor dat alles weer terecht komt op de juiste plek, en dat alles netjes wordt opgeruimd. Zo kan je optimaal genieten van jouw speciale vrijgezellenfeest!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Vrijgezellenfeest komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Barbecuecatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Barbecue bij jouw Vrijgezellenfeest

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Barbecuemenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Vrijgezellenfeest gegarandeerd een succes wordt.

Barbecue voor groepen van elke grootte

Of je jouw Vrijgezellenfeest nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Barbecue is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.