BBQ met Tuinfeest
BBQ Tuinfeest

BBQ Tuinfeest

Een feestelijke tuinfeest barbecue!

Wat is er nu gezelliger dan een barbecue met al je vrienden en familie? Een gezellige maaltijd met zijn allen doet het altijd goed. Je barbecue laten verzorgen door Barbecue en Gourmet betekent dat je met al je gasten rekening kan houden: met de keuze uit ons uitgebreide assortiment zit er voor iedereen wel wat bij. Daarbij serveren wij altijd stokbrood, salades en sauzen. Een feestelijke dag is daarmee gegarandeerd!

Een BBQ bestellen voor jouw tuinfeest

Als je je op jouw tuinfeest niet druk wilt maken over het avondeten, bestel je gemakkelijk een barbecue bij ons. Wij bezorgen gratis in heel Nederland, en verzorgen de bezorging en ophaling in heel Nederland en België. Indien gewenst leveren wij ook de gasbarbecue inclusief gasfles. Zo kan jij zorgeloos jouw tuinfeest vieren!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw tuinfeest. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw tuinfeest

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw tuinfeest tot een succes te maken, denken we dus graag mee in het totaalplaatje.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw tuinfeest nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.