Steengrillen met Receptie
Steengrillen met Receptie

Steengrillen met Receptie

Op jouw receptie steengrillen?

Dat is nog eens een leuk idee! De steengrill wint snel aan populariteit in Nederland en België, en is ook geschikt voor grotere groepen. Bijvoorbeeld voor jouw receptie. De ontvangst van jouw gasten voor een huwelijk, pensioneringsfeest of jubileum moet zo feestelijk mogelijk zijn, en gezellig met zijn allen aan tafel zitten om te steengrillen is dan een perfecte keuze. Met de menu's die door onze chefs zijn samengesteld heb je altijd een lekker arrangement in huis. Kijk hieronder voor de opties die wij je aanbieden op BBQ en Gourmet.

Tot in de puntjes verzorgd

Voor de receptie is het wel zo handig als de catering compleet wordt verzorgd, zodat jij hier zelf geen omkijken naar heb. Die service bieden we bij BBQ en Gourmet. Wij leveren onze arrangementen namelijk op elke locatie in Nederland en België, en zorgen voor een complete levering. Dat houdt in dat je niet alleen de bijgerechten en sauzen geleverd krijgt, maar ook de steengrillplaten, bestek en borden. Ook de afwas hoef je niet zelf te doen, alles gaat met ons mee terug!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met steengrill catering, ook voor jouw Receptie. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Receptie

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale steengrill menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Receptie tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Steengrill voor elke groep

Of je jouw Receptie nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw steengrill te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.
Assortiment bekijken