Gourmetten met Receptie
Gourmetten met Receptie

Gourmetten met Receptie

Feestelijk gourmetten met een receptie

Voor jouw feestelijke receptie wil je een toepasselijke catering organiseren. Dat kan met de gourmetarrangementen van Barbecue & Gourmet! Onze chefs hebben de lekkerste menu's samengesteld, op basis van jarenlange ervaring. Hieronder zie je die selectie, waar voor iedereen wel wat bij zit! Zo zijn er menu's voor fijnproevers en vleeseters, maar ook voor vegetarische gasten of kleinere eters. Naast de lekkerste stukjes vlees en groente bevatten de menu's ook de traditionale gourmet bijgerechten, zoals gesnipperde uitjes, paprika en champignons. Heerlijke complete menu's dus!

Overal in Nederland en België bezorgd

Waar jouw receptie ook plaatsvindt in Nederland of België, wij zijn in staat de menu's op de door jou gewenste tijd af te leveren. Dit gaat dan niet alleen om de menu's zelf, maar ook de gourmetstellen inclusief bestek. Zo kun je overal je gourmet organiseren. Na afloop nemen we de afwas zo weer mee, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Heb je nog vragen over het organiseren van de gourmet, zoals hoe je dit het best kunt doen voor grote groepen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Receptie. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Receptie

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Receptie tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Receptie nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.
Assortiment bekijken