BBQ met Receptie
BBQ met Receptie

BBQ met Receptie

BBQ Catering voor een chique receptie

Een receptie is een feestelijke gelegenheid. Of het nu een receptie is voor een huwelijk, een jubileum of een pensionering; je wilt je gasten een warme binnenkomst bieden. Dat kan ideaal met een feestelijke barbecue. Het maakt niet uit hoe laat je gasten binnenlopen, met onderstaande menu's ligt er altijd wel wat lekkers op de grill. De BBQ wordt door ons compleet verzorgd, waarmee jij je gasten van alle gemakken voorziet. Zo zijn de bijgerechten zoals salades en stokbrood standaard meegeleverd. Met de lekkerste sauzen geef je jouw gasten de kans een sterrenmaaltijd zelf in elkaar te knutselen. Gezellig met zijn allen buiten staan wordt een feestje!

Van A tot Z verzorgd

Een receptie moet feestelijk zijn, maar er valt al zo veel te regelen. Daarom is het extra fijn als wij wat werk uit handen nemen. Met de complete service van BBQ en Gourmet hoef jij je al geen zorgen meer te maken over het eten. Wij verzorgen namelijk niet alleen de menu's inclusief bijgerechten, maar ook het bestek, servetten en indien nodig het barbecuestel en zelfs een kok op locatie. Na afloop nemen wij ook de afwas weer mee.

Maak dus gerust een keuze uit de door onze chefs samengestelde menu's hieronder, of neem contact met ons op voor vragen over grote groepen.

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Receptie komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Barbecuecatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Barbecue bij jouw Receptie

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Barbecuemenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Receptie gegarandeerd een succes wordt.

Barbecue voor groepen van elke grootte

Of je jouw Receptie nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Barbecue is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.
Assortiment bekijken