Steengrillen met Partyservice
Steengrillen met Partyservice

Steengrillen met Partyservice

Supersmakelijk steengrillen

Steengrillen past bij vrijwel elke gelegenheid. Of het nou een bedrijfsfeest, een housewarming of een trouwfeest betreft, met een steengrill vermaak je niet alleen je gasten, ook biedt je ze een heerlijke maaltijd. Met het uitgebreide assortiment van Barbecue en Gourmet wordt het diner tot in de puntjes verzorgd, en kunnen al jouw gasten tijdens het steengrillen rustig bijkletsen. Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke steengrill deluxe, of maak een keuze tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils!

Bezorgen en ophalen

Al onze steengrillarrangementen worden op locatie bezorgd, of dat nou bij een bedrijfspand, op een feestlocatie of thuis is. Wij bezorgen in heel Nederland en België, waardoor jij en jouw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes. Na de maaltijd komen wij ook alles weer ophalen en nemen wij de afwas voor onze rekening, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Partyservice komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de steengrillcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de steengrill bij jouw Partyservice

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze steengrillmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Partyservice gegarandeerd een succes wordt.

Steengrill voor groepen van elke grootte

Of je jouw Partyservice nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de steengrill is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.