Gourmetten met Partyservice
Gourmetten met Partyservice

Gourmetten met Partyservice

Gourmetten bij elke gelegenheid

Met het grote assortiment aan gourmetarrangementen van Barbecue en Gourmet is er voor iedereen een gerecht voor elke gelegenheid. Door van tevoren alle gerechten te bestellen, kom je tijdens de gelegenheid niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien bezorgen wij alles tot aan de deur, en draaien wij onze hand er niet voor om om alles te installeren, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Met onze complete service bezorgen wij in heel Nederland en België, zodat jij verzekerd bent van een geslaagd feest of evenement.

Barbecue en Gourmet regelt alles voor jouw partyservice

Voor elke gelegenheid bestaat de mogelijkheid om jouw gasten te laten gourmetten. Zo kan je gemakkelijk verschillende assortimenten bestellen, waarna wij alle gourmetstellen met pannetjes, borden, bestek en servetten leveren, door heel Nederland en België. Daarna nemen wij natuurlijk ook alles weer mee terug, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Dat is wel zo makkelijk!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Partyservice komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Gourmetcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Gourmet bij jouw Partyservice

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Gourmetmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Partyservice gegarandeerd een succes wordt.

Gourmet voor groepen van elke grootte

Of je jouw Partyservice nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Gourmet is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.