Gourmetten met Festival
Gourmetten met Festival

Gourmetten met Festival

Een speciaal festival

Wil jij jouw bezoekers naast de barbecue en fast-food mogelijkheden iets speciaals te eten bieden? Kies dan voor de gourmetarrangementen van Barbecue en Gourmet. Met het gourmetarrangement van Barbecue en Gourmet verras jij jouw bezoekers met heerlijke stukjes vlees, vis en groenten, die jouw bezoekers graag eten na een hele dag dansen op de festivalmuziek. Laat bezoekers kiezen tussen een uitgebreid assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken!

Barbecue en Gourmet regelt alles voor de gourmet op jouw festival

Het is op een festival misschien niet zo'n goed idee om alle bezoekers zelf te laten gourmetten, wie weet waar al je pannetjes dan blijven. Wel kan je gemakkelijk verschillende assortimenten bestellen, waarna wij alle gourmetstellen met pannetjes, borden, bestek en servetten leveren, door heel Nederland en België. Daarna nemen wij natuurlijk ook alles weer mee terug, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Dat is wel zo makkelijk!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Festival komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Gourmetcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Gourmet bij jouw Festival

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Gourmetmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Festival gegarandeerd een succes wordt.

Gourmet voor groepen van elke grootte

Of je jouw Festival nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Gourmet is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.