Steengrillen met Evenement
Steengrillen met Evenement

Steengrillen met Evenement

Steengrillen voor alle bezoekers

Op elk evenement moet natuurlijk lekker gegeten worden. Met een ruime keuze aan arrangementen bieden wij daarom naast onze barbecue- en gourmetarrangementen ook een steengrillarrangement. Zo kunnen al jouw gasten en bezoekers zelf klaarmaken wat ze lekker vinden, en gaat iedereen aan het einde van de dag met een voldaan gevoel weer naar huis. Van gerechten bestaande uit vlees tot vegetarisch, en alles daar tussenin. Voor ieder wat wils op jouw evenement!

Tijd voor de leuke dingen

Op jouw evenement moet er alleen maar tijd zijn voor de leuke dingen. Als jij je steengrill bestelt bij BBQ en Gourmet hoef je je in ieder geval niet druk te maken om het avondeten. Deze wordt namelijk op elke gewenste locatie in heel Nederland en België bezorgd, en is compleet met de grillplaat, bestek en borden en servetten. Extra fijn is dat de je niet de bordjes hoeft af te wassen, want dat doen wij voor je. Alles voor een geslaagd evenement!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met steengrill catering, ook voor jouw Evenement. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Evenement

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale steengrill menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Evenement tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Steengrill voor elke groep

Of je jouw Evenement nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw steengrill te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.