Gourmetten met Evenement
Gourmetten met Evenement

Gourmetten met Evenement

Voor elk evenement

Naast de barbecue misstaat ook de gourmet zeker niet op jouw evenement. Waar mensen komen, moet immers gegeten worden. En wat is er nou lekkerder dan een heerlijk gourmetarrangement van Barbecue en Gourmet? Met een ruime keuze uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, kan elke gast of bezoeker aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Bovendien wordt alles door ons tot in de puntjes verzorgd, van bezorging tot de afwas. Gasten bereiden zelf hun eten, waardoor ook ruimte ontstaat om gezellig met elkaar in gesprek te gaan. Een geslaagd evenement voor organisatie en bezoekers!

Volledige ontzorging

Of je nou een klein of een groot evenement organiseert, de gourmetarrangementen van Barbecue en Gourmet zijn geschikt voor ieder evenement met iedere groepsgrootte. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, van bezorging tot ophalen in heel Nederland en België. Laten we er samen een geslaagd evenement van maken! 

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Evenement. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Evenement

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Evenement tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Evenement nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.