BBQ met EK of WK
BBQ met EK of WK

BBQ met EK of WK

Het ideale gerecht voor een EK of WK

De spanning is om te snijden tijdens een EK of WK, dat snappen wij heel goed. Of jouw team nou ruim voor staat of niet, je kan vaak je ogen niet van het scherm afhouden. Het is daarom ook logisch om te kunnen eten wanneer jij er zin in hebt. Met de barbecue arrangementen van Barbecue en Gourmet kan je niet alleen zelf heerlijk eten, maar ook al jouw vrienden en familie met wie je de wedstrijd kijkt kunnen meegenieten van de zalige barbecuegerechten. Met een ruime keuze aan gerechten weet je dat er voor ieder wat wils is!

Geen zorgen over opruimen

Omdat wij alles bezorgen in Nederland en België, hoef jij voor het gerecht eigenlijk niets voor te bereiden. Dat betekent natuurlijk ook dat wij na de maaltijd de dag erna alles gewoon weer op komen halen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de afwas, ongeacht de grootte van de groep met wie jij de wedstrijd hebt gekeken.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw EK of WK. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw EK of WK

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw EK of WK tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw EK of WK nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.