Steengrillen met Buurtfeest
Steengrillen met Buurtfeest

Steengrillen met Buurtfeest

Kom samen met de buren tijdens een gezellig diner

Het buurtfeest is een mooi feestje om je buren beter te leren kennen. Dat wordt nog makkelijker gemaakt als je gezellig met zijn allen aan tafel kunt en iedereen zijn eigen eten kan bereiden. Dat kan als je met zijn alle gaat steengrillen. Iedereen kan zijn eigen eten bereiden op de verhitte grillplaat. Voor al jouw buren zit er wel een lekker menu bij met onze uitgebreide keuze die je hieronder vindt. Verzamel de voorkeuren van jouw buren en maak hieronder je keuze. Wij doen de rest: we bezorgen jouw catering op locatie naar wens in Nederland of België, leveren een steengrillplaat en servies, en nemen ook de afwas weer mee. Een gezellige burenavond is gegarandeerd!

Steengrillen met de buren: houd rekening met iedereen

Het eten regelen voor een buurtfeest is een moeilijke klus, weten wij uit ervaring. Iedereen heeft andere dieetwensen, en kinderen eten natuurlijk niet alles. Als je gaat steengrillen, bereidt iedereen zijn eigen eten, en houd je dus rekening met iedereen. Vooral voor kinderen is het altijd een feest! Maar ook de fijnproevers kunnen goed slagen met bijvoorbeeld een Steengrill Deluxe. Wij geven je graag advies op maat, neem daarvoor contact met ons op!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met steengrill catering, ook voor jouw Buurtfeest. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Buurtfeest

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale steengrill menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Buurtfeest tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Steengrill voor elke groep

Of je jouw Buurtfeest nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw steengrill te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.