Gourmetten met Buurtfeest
Gourmetten met Buurtfeest

Gourmetten met Buurtfeest

Leer je buren kennen tijdens een gezellig diner

Het buurtfeest is de perfecte gelegenheid om je buren te leren kennen. Dat gaat pas echt goed als je gezellig met zijn allen aan tafel kunt en iedereen zijn eigen eten kan bereiden. Met een gourmet voor jullie buurtfeest maak je dat extra makkelijk. Voor al jouw buren zit er wel een lekker menu bij met onze uitgebreide keuze. Het enige wat jij hoeft te doen is de voorkeuren van jouw buren verzamelen, en een arrangement samenstellen. Wij doen de rest: we bezorgen jouw catering op locatie naar wens in Nederland of België, leveren een gourmetstel en servies, en nemen ook de afwas weer mee. Zo krijg je ook geen burenruzie over wie de afwas moet doen!

Gourmetten met de buren: voor ieder wat

Het eten regelen voor een buurtfeest is een moeilijke klus, weten wij uit ervaring. Iedereen heeft andere dieetwensen, en kinderen eten natuurlijk niet alles. Met een gourmet houdt je rekening met iedereen, en vooral voor kinderen is het altijd een feest! Maar ook de fijnproevers kunnen goed slagen met bijvoorbeeld een Gourmet Deluxe. Wij geven je graag advies op maat, neem daarvoor contact met ons op!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Buurtfeest komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Gourmetcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Gourmet bij jouw Buurtfeest

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Gourmetmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Buurtfeest gegarandeerd een succes wordt.

Gourmet voor groepen van elke grootte

Of je jouw Buurtfeest nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Gourmet is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.