BBQ met Buurtfeest
BBQ met Buurtfeest

BBQ met Buurtfeest

Een gezellig buurtfeest met een barbecue

Organiseer jij het buurtfeest? Dan kan een gezellige barbecue met de hele buurt natuurlijk niet ontbreken! Barbecue en Gourmet is de ideale cateraar voor de barbecue van jullie buurtfeest. Naast de keuze uit ons uitgebreide assortiment, kun je namelijk kiezen om je assortiment inclusief gasbarbecue te laten leveren. Zo hoef je niet bij de buren aan te bellen of zij nog een barbecue hebben staan! Verder leveren ook het bestek,  de borden en servetten. Zo heb je een compleet buurtfeest zonder zorgen. Na afloop nemen wij de afwas zelfs mee!

Levering overal in Nederland en België, voor elke groep

Waar jij je buurtfeest ook viert, overal in Nederland en België kun je onze assortimenten laten bezorgen. Ook hebben wij ervaring met grote groepen. Hebben jullie een gezellige buurt met veel actieve buren? Wij zijn perfect in staat de catering voor grote groepen te leveren, doordat wij alles in eigen beheer houden. Met onze barbecues organiseer je een buurtfeest dat gegarandeerd een succes wordt!

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw Buurtfeest. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Buurtfeest

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Buurtfeest tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw Buurtfeest nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.
Assortiment bekijken