Steengrillen met Burendag
Steengrillen met Burendag

Steengrillen met Burendag

Ruim assortiment voor jou en jouw buren

Met het ruimte assortiment aan steengrillarrangementen zit het juiste gerecht voor zowel jou als jouw buren er gegarandeerd tussen. Bepaal van tevoren van welk gerecht jij graag wilt genieten tijdens burendag, en laat je op de dag zelf aangenaam verrassen door het heerlijke gerecht dat jij van tevoren hebt uitgekozen. Of je nou van vlees, vis of vegetarische gerechten houdt, er zit voor iedereen wat tussen. Ook kunnen wij voor speciale gelegenheden een speciaal arrangement samenstellen, zoals met kerst! Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Rekening houden met iedereen

Het eten regelen voor jou en de buren is een niet al te moeilijke klus, maar er moet wel rekening worden gehouden met de voorkeur van iedereen. Iedereen heeft andere dieetwensen, en kinderen eten natuurlijk niet alles. Als je gaat steengrillen, bereidt iedereen zijn eigen eten, en houd je dus rekening met iedereen. Vooral voor kinderen is het altijd een feest! Maar ook de fijnproevers kunnen goed slagen met bijvoorbeeld een Steengrill Deluxe. Wij geven je graag advies op maat, neem daarvoor contact met ons op!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Burendag komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de steengrillcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de steengrill bij jouw Burendag

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze steengrillmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Burendag gegarandeerd een succes wordt.

Steengrill voor groepen van elke grootte

Of je jouw Burendag nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de steengrill is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.