Gourmetten met Burendag
Gourmetten met Burendag

Gourmetten met Burendag

Gezellig samen aan de gourmet

Of je nou iets te vieren hebt, het lekker weer is of je gewoon van een goede maaltijd houdt, de gourmetarrangementen van Barbecue en Gourmet bieden de uitkomst. Terwijl je aan tafel zit kan je gezellig bijkletsen met de buren, terwijl het gerecht dat jij hebt uitgekozen klaar wordt gemaakt terwijl jij wacht. Zo blijft er genoeg tijd over om te genieten van een lekker drankje, en blijft er misschien zelfs ruimte over voor nog een gerecht. Niets is bij ons te gek!

Bezorging in heel Nederland en België

Al onze gourmetarrangementen worden in heel Nederland en België netjes bij jou thuis bezorgd, zodat jij en jouw buren niets mee hoeven te nemen, of zich ergens zorgen over hoeven te maken. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, inclusief de afwas, zodat jij er samen met jouw buren een gezellige, geslaagde burendag van kan maken.

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Burendag komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Gourmetcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Gourmet bij jouw Burendag

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Gourmetmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Burendag gegarandeerd een succes wordt.

Gourmet voor groepen van elke grootte

Of je jouw Burendag nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Gourmet is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.