BBQ met Burendag
BBQ met Burendag

BBQ met Burendag

Gezellig barbecuen met de buren

Heb je de buren al een tijdje niet gesproken, of spreek je ze elke dag? Hoe dan ook, de barbecue arrangementen van Barbecue en Gourmet zijn perfect om gezellig samen bij te kletsen. Niet alleen de overheerlijke arrangementen met een grote keuze uit verschillende gerechten zijn aantrekkelijk, maar ook de verzorging van alle arrangementen zijn tot in de puntjes verzorgd. Zo kan jij samen met je buren lekker genieten van een heerlijke maaltijd en een lekker drankje, terwijl je weet dat je niets af hoeft te wassen. Is dat even lekker!

Bezorging in heel Nederland en België

Alle barbecue arrangementen van Barbecue en Gourmet worden in heel Nederland en België bij jou thuis bezorgd. De barbecue en alle benodigdheden worden netjes neergezet en geïnstalleerd, zodat jij je alleen zorgen hoeft te maken over hoeveel jij wilt eten. Na de maaltijd nemen wij ook alles netjes weer mee terug, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de afwas. Wel zo makkelijk, toch?

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw Burendag. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Burendag

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Burendag tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw Burendag nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.