BBQ met Bruiloft
BBQ met Bruiloft

BBQ met Bruiloft

Een feestelijke barbecue op de bruiloft

Voor veel mensen is de bruiloft een van de mooiste dagen van hun leven. Dat wordt compleet gemaakt met een feestelijk avondmaal. Organiseer voor al jouw gasten een prachtige en chique barbecue. Barbecue en Gourmet denkt graag mee met jouw wensen, en verzorgt een barbecue die past binnen het thema van jullie bruiloft. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de BBQ De Luxe.  Een culinair hoogstandje maakt deze feestelijke dag compleet!

Een memorabele dag zonder zorgen

Je moet al genoeg zaken organiseren voor je bruiloft. De locatie, de gastenlijst, de muziek, de ceremonie... Het lijkt niet op te houden. Hoe fijn is het dan dat je je geen zorgen hoeft te maken over het diner? Met onze complete service is dat mogelijk. Wij serveren onze assortimenten inclusief barbecuestel, borden en servies. Zijn al je gasten naar huis, kunnen jullie ook van het huwelijk genieten: de afwas doen wij namelijk! Zo kunnen jij en je partner optimaal genieten van deze prachtige dag!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Bruiloft komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Barbecuecatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Barbecue bij jouw Bruiloft

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Barbecuemenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Bruiloft gegarandeerd een succes wordt.

Barbecue voor groepen van elke grootte

Of je jouw Bruiloft nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Barbecue is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.