Gourmetten met Bedrijfsuitje
Gourmetten met Bedrijfsuitje

Gourmetten met Bedrijfsuitje

Een heerlijke gourmet op het bedrijfsuitje

Voor sommigen is de gourmet een traditie tijdens de feestdagen, voor sommigen niet. We kunnen in ieder geval wel allemaal zeggen dat de gourmet gewoon ontzettend lekker is. En wat is er nou lekkerder dan gourmetten met jouw collega's? Bovendien leer je tijdens zo'n gezellig bedrijfsuitje je collega's beter kennen. Barbecue en Gourmet organiseert en regelt een heerlijke gourmet voor jouw bedrijfsuitje. Het maakt voor ons geen verschil of je met een grote groep of een kleine groep bent. Wij verzorgen een heerlijke gourmet voor elke groepsgrootte.

Optimaal genieten tijdens jullie bedrijfsuitje

De bestelling van onze overheerlijke gourmetten kunnen worden bezorgd in heel Nederland en België.

Zodra het tijd is om naar huis te gaan, wil je natuurlijk niet blijven zitten met een heleboel rommel en vieze borden. Daarom wordt dat vanzelfsprekend door Barbecue en Gourmet geregeld. Met onze complete service leveren wij alle benodigdheden voor de gourmet in heel Nederland en België. Zo kunnen niet alleen alle uitgenodigden genieten van de gourmet, ook kan je zelf optimaal genieten van de heerlijke gourmetgerechten!

 

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Gourmet catering, ook voor jouw Bedrijfsuitje. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Bedrijfsuitje

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Gourmet menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Bedrijfsuitje tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Gourmet voor elke groep

Of je jouw Bedrijfsuitje nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Gourmet te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Gourmet voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.