BBQ met Bedrijfsuitje
BBQ met Bedrijfsuitje

BBQ met Bedrijfsuitje

Een feestelijke barbecue op het bedrijfsuitje

Het bedrijfsuitje is een mooie kans om je collega's beter te leren kennen, ook op persoonlijk niveau. Er is geen betere gelegenheid om dat te doen dan met een gezellige barbecue! Barbecue en Gourmet organiseert feestelijke en informele barbecues, maar ook zakelijke en meer formele barbecues. En of je nu in het MKB zit en de barbecue met een paar collega's houdt, of dat je een diner zoekt voor een grote groep: wij verzorgen de barbecue voor elke groepsgrootte. Ook denken wij graag mee aan een oplossing op maat. Daarvoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Geen zorgen tijdens jullie bedrijfsuitje

Wij bezorgen jouw bestelling overal in Nederland. Of je nu je bedrijfsuitje bij het kantoor houdt, of op een andere locatie: je kunt overal de barbecue aansteken!

Tegen de tijd dat de barbecue op is, en jouw collega's of werknemers naar huis (of de kroeg) gaan, heb jij geen zin meer om nog alle borden af te gaan wassen. Precies daarom doet Barbecue en Gourmet dat voor jou! Met onze complete service leveren wij alle benodigdheden voor de barbecue in heel Nederland en België. Omdat jij je niet meer hoeft om te draaien naar de catering, kun je zelf ook genieten van jullie bedrijfsuitje!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Bedrijfsuitje komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de Barbecuecatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de Barbecue bij jouw Bedrijfsuitje

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze Barbecuemenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Bedrijfsuitje gegarandeerd een succes wordt.

Barbecue voor groepen van elke grootte

Of je jouw Bedrijfsuitje nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de Barbecue is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.