BBQ met Pinksteren
BBQ met Pinksteren

BBQ met Pinksteren

Vier Pinksteren met een Barbecue!

De temperatuur gaat weer omhoog, de zon gaat weer schijnen, de barbecue kan aan! Kom gezellig bij elkaar tijdens Pinksteren en geniet van een heerlijke barbecue. Met een goede voorbereiding zorg je voor een geweldige avond met heerlijk eten, die je gasten niet snel zullen vergeten. Zorg voor genoeg zonnebrand en wij regelen de rest: het eten, de barbecue en servies leveren wij. Ook de afwas gaat met ons mee terug, zodat je daar geen zorgen voor hebt. Als je dus een keer echt origineel wilt zijn, organiseer je een Pinkster barbecue!

Overal in Nederland en België thuisbezorgd

De pakketten en bijbehoren leveren wij door heel Nederland en België bij jou thuis. Dit allemaal om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw Pinksteren. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Pinksteren

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Pinksteren tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw Pinksteren nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.