Steengrillen met Oud en Nieuw
Steengrillen met Oud en Nieuw

Steengrillen met Oud en Nieuw

Organiseer een steengrill met de jaarwisseling

Oud en Nieuw is traditioneel een tijd van gezelligheid. Je komt met familie en vrienden bijeen om de ervaringen en gebeurtenissen van het afgelopen jaar te bespreken. Hoe tof is het als je dat kan doen onder het genot van vers bereid vlees, vis en groente. Steengrillen, waarbij je jouw eten op een verhitte plaat zelf bereidt, biedt hiervoor de ideale oplossing. Er zit voor ieder wat wils bij met de door onze chefs samengestelde menu's. Er zijn vegetarische- en halalopties, net als arrangementen met vlees of vis.

Geen zorgen tijdens Oud en Nieuw over het eten

Omdat je met Oud en Nieuw gezellig samen wilt zijn, heb je natuurlijk geen zin om uren in de keuken te staan voor jouw maaltijd. Hou het een keer simpel, en bestel je steengrill bij BBQ en Gourmet. Jouw bestelling wordt thuis afgeleverd, inclusief een steengrillplaat, borden, bestek, en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde steengrillavond. We snappen dat je op 1 januari geen zin hebt om dit allemaal nog eens schoon te maken, dus zelfs de afwas nemen wij uit handen. Lekker makkelijk toch? 

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Oud en Nieuw komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de steengrillcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de steengrill bij jouw Oud en Nieuw

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze steengrillmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Oud en Nieuw gegarandeerd een succes wordt.

Steengrill voor groepen van elke grootte

Of je jouw Oud en Nieuw nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de steengrill is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.