BBQ met Oud en Nieuw
BBQ met Oud en Nieuw

BBQ met Oud en Nieuw

Een originele Oud en Nieuw met een barbecue

Ben jij het ook zat om elk jaar met oud en nieuw aan de oliebollen te zitten? Zou je graag eens wat origineels willen proberen? Verras je vrienden en familie dan eens met een BBQ tijdens oud en nieuw! Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar de oud en nieuw-barbecue wordt steeds populairder. En dat is niet heel gek. Met de juiste aankleding kan een barbecue natuurlijk een hartstikke gezellige gelegenheid zijn. Hieronder hebben we wat tips voor je gezet.

Tips voor een barbecue met Oud en Nieuw

  1. Zorg voor de juiste aankleding: Het blijft natuurlijk eind december. Het is vaak koud rond deze tijd, en je gasten willen er wel warm bij zitten. Eet als het kan overdekt, en zorg voor genoeg warmte met heaters en dekens. 
  2. Serveer warme gerechten: Dat het vlees en groente van de barbecue warm is, is vanzelfsprekend. Probeer echter ook vóór die tijd warme gerechten te serveren, zoals een soep of warme salade vooraf.
  3. Neem de tijd: Als het buiten koud is, heeft jouw barbecue meer tijd nodig om het vlees te garen. Neem dus de tijd, en geniet van elkaars gezelschap.

Een compleet pakket

Met de onderstaande menu's nemen wij de grootste zorgen voor de oud en nieuw barbecue uit handen: wij zorgen voor een geschikte barbecue, een gevarieerd menu én bestek en borden. Op nieuwjaarsdag heb je waarschijnlijk geen zin om nog eens de afwas te doen, dus ook die doen wij voor je! Ga dit jaar in stijl van oud naar nieuw.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw Oud en Nieuw. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Oud en Nieuw

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Oud en Nieuw tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw Oud en Nieuw nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.