Steengrillen met Kerst
Steengrillen met Kerst

Steengrillen met Kerst

De gezelligste tijd van het jaar met een steengrill...

Kerst is natuurlijk de gezelligste tijd van het jaar. Het volgt dat het diner dat je met je familie en vrienden hebt dan ook bijdraagt aan deze gezellige sfeer. Daarvoor is een steengrilldiner natuurlijk de ideale oplossing. Iedereen kan zijn eigen menu kiezen, en ontvangt een heerlijke samenstelling van de lekkerste gerechten voor op de steengrill. Tijdens kerst mogen jouw gasten dan zelf het eten bereiden. Zo kun je uren lang aan tafel zitten. 

... En ook de lekkerste!

Bij Barbecue en Gourmet heb je het grootste aanbod aan steengrillgerechten. Zo zijn er meer "traditionele" arrangementen zoals de Vlees steengrill en Budget steengrill. Wil je een keer avontuurlijk doen en echt in de kerstsfeer komen, probeer dan Kerst of Wild steengrill. Natuurlijk denken wij aan elke gast, en zijn er vegetarische en halal opties. Bij al deze menu's ontvang je een steengrillplaat, borden en bestek. Geen uren in de keuken dus, maar aan tafel en genieten maar!

De service van Barbecue en Gourmet

Bij het organiseren van jouw Kerst komt al genoeg kijken. Het is daarom fijn als de steengrillcatering geen extra zorg is. Bij Barbecue en Gourmet bieden wij daarom een compleet pakket: van het bezorgen op locatie van alle benodigdheden, tot het ophalen en schoonmaken aan toe. Het is zelfs mogelijk een chef op locatie aan te vragen!

Dieetwensen voor de steengrill bij jouw Kerst

Bij grotere groepen is het altijd mogelijk dat er gasten zijn met speciale dieetwensen. Hier houden wij graag rekening mee. Naast onze steengrillmenu’s voor vegetarische gasten kunnen we ook rekening houden met allergieën. Wij denken mee met de wensen van jouw gasten, zodat je Kerst gegarandeerd een succes wordt.

Steengrill voor groepen van elke grootte

Of je jouw Kerst nu in grote of kleine groep viert, de catering voor de steengrill is mogelijk bij Barbecue en Gourmet! Wij bezorgen al voor groepen vanaf 4 personen. Ook de steengrill voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.