BBQ met Kerst
BBQ met Kerst

BBQ met Kerst

Een origineel idee: Barbecueën met kerst

Ben jij het ook zat om elk jaar met kerst hetzelfde te eten? Denk dan eens aan een originele kerstbarbecue! Deze trend wordt steeds populairder in Nederland en België. Laat je gasten zich warm aankleden, steek de vuurkorf aan, zet de glühwein op en geniet van de prachtige menu's die je hieronder ziet staan. Je hebt keuze uit vlees-, vis-, halal- en vegetarische assortimenten, die wij 1e en 2e kerstdag bezorgen door heel Nederland en België. 

Tips voor de kerstbarbecue

Wil je dit jaar een BBQ met kerst uitproberen? Wij beantwoorden graag alle vragen die je hierover hebt. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Hierbij al wat tips om jouw kerstbarbecue in een succes te toveren:

  1. Zorg voor een goede sfeer: Eten jullie buiten? Kerst is de tijd van gezelligheid, en je kerstbarbecue oogt een stuk gezelliger met de juiste aankleding. Denk aan sfeerverlichting aan de muren, een kerststukje op tafel, en een vuurkorf voor extra warmte.
  2. Serveer warme gerechten: Omdat het buiten al vrij koud kan zijn, wil je je gasten op kunnen warmen met een warme soep of ander warm voorgerecht.
  3. Binnen eten kan ook: Eten je gasten liever binnen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Je kunt er zelf voor kiezen je barbecuearrangement buiten te bereiden, en binnen te serveren. Zo zit iedereen er lekker warm bij, en is het een verrassing waar je mee komt aanzetten.

De beste cateringservice bij Barbecue en Gourmet

Bij BBQ en Gourmet hebben wij al vele jaren ervaring met de Barbecue catering, ook voor jouw Kerst. Onze service ontzorgt compleet, want de menu’s worden inclusief alle benodigdheden bezorgd op de locatie van jouw keuze. Ook over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken: de afwas en schoonmaak nemen wij op ons!

Speciale dieetwensen bij jouw Kerst

Bij Barbecue en Gourmet houden we rekening met de dieetwensen van jouw gasten. Zo zijn er speciale Barbecue menu’s voor jouw vegetarische gasten, en kunnen we ook rekening houden met allergieën. Om jouw Kerst tot een succes te maken, denken we dus graag mee met iedere gast.

Barbecue voor elke groep

Of je jouw Kerst nu in grote of kleine groep viert, het is altijd mogelijk de pakketten voor jouw Barbecue te bestellen bij Barbecue en Gourmet. Dat doen wij al vanaf 4 personen. Ook de Barbecue voor grote groepen is door ons te regelen, doordat wij vanuit een vaste basis werken. Wij organiseren alles in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn.