Lees hier de referenties wat onze gasten van ons vinden:

Frans en Joke uit Veldhoven

Prima verzorgd en goede kwaliteit. We hebben met onze kinderen en kleinkinderen dus een "heerlijke" avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bea van Esveld uit Zeist

We hebben heerlijk genoten van de gourmet afgelopen 2e kerstdag, alles werd keurig op tijd afgeleverd en we hadden ruim voldoende van alle gerechten. Voor herhaling vatbaar!

Ria Schuur uit Ten Boer

De catering was prima met goed en ruim voldoend eten  eten en goede materialen. Goed geregeld.

M.v.g. Fam. van Beek uit Eindhoven

Hallo wij geven graag op uw site antwoord op  uw vraag over het eten en de bezorging en ophaling. De bezorging en ophaling waren perfect volgens door gegeven tijden en door zeer vriendelijke chauffeur. Nu het belangrijkste ;;het eten,,dit was goed tot zeer goed verzorgd netjes ingepakt en ruim voldoende. We zullen zeker de volgende keer weer bij u een bestelling doen. En het niet nalaten uw bedrijf aan te bevelen bij vrienden en kennissen. m.a.w. in cijfers een dikke 9.

Arjo, Marianne, Nikki en Rowan uit Hellevoetsluis

Het eten was heel lekker en het was voldoende! En dit alles was perfect verzorgd.

Hans Wolfrat uit Amstelveen

We hebben genoten van de jaarlijkse bbq. Alles werd op tijd bezorgd, het vlees, vis en de vega men´s
waren super. Vooral de vis is een aanrader, heerlijk gekruid! Voor de kinderen was er nog een kleine
verrassing bij het menu. Helemaal top! Volgend jaar bestellen we er zeker weten weer....

Desley Boxtart uit Zoetermeer

Het was top geregeld, netjes op tijd geleverd, heerlijk gekruid en vooral helemaal compleet. We hebben echt niks gemist alles zat erbij.
Iedereen die ik had uitgenodigd was enthousiast en vond het heerlijk. Gaan we zeker vaker doen.

Robin Riekwel uit Haarlem

Het was weer heerlijk, de prijs kwaliteit verhouding perfect. En gezellige mensen om ons heen Bedankt Hapjes aan huis.

Yolanda Vlaanderen uit Harmelen

We hebben allemaal positieve reacties gehad van onze gasten over het vlees en de salades. Daarover en over de tijd van levering en contact zeer tevreden.

Wat we wel willen melden als minpunt is dat de kleine bbq die we geleverd hadden gekregen niet goed werkte. We hebben deze dan ook maar niet meer gebruikt. Hij werd niet goed heet waardoor het vlees niet kon bakken zoals het hoort. Dit was wel erg jammer en vooral lastig  omdat we met het aantal mensen zo wel een beetje moeilijk uit de voeten konden.
De grote bbq  werkte namelijk ook niet naar behoren, een rand/deel werkte niet.

Over kwaliteit van het eten alleen maar lof hoor!

Alex Ouwens uit Rotterdam van Eneco

De BBQ werd zoals besproken op tijd afgeleverd in handige kratten en met een schone BBQ. Het vlees was goed gekoeld en ook zeer smakelijk. Ook de salades zijn goed en de hoeveelheid stokbrood was ruim voldoende. Zeker een aanrader om nog een keer te doen voor onze teamdag.

Rita van Regteren uit Ruinen

Hartelijk dank voor de verzorging van onze gourmet avond. Het was super voor elkaar, verse producten, keurig verpakt en ruim voldoende. We hebben uw bedrijf al gepromoot bij diverse mensen om ons heen. Helemaal Top! en de volgende keer weten wij jullie bedrijf weer te vinden.

Jenny Ploeg van Electronics for Images B.V uit Schiphol-rijk

Wij willen jullie nog bedanken voor de catering tijdens onze “Summer Event & Opening of our new office 2015!” Wij hadden helaas wel het idée dat het voor de chef een beetje te druk was en hebben hem maar te hulp geschoten.  Helaas arriveerde hij ook aan de late kant (er was gezegd 15h00/15h30, maar hij was er pas rond 16h30).
 
Uiteindelijk hebben we wel allemaal heerlijk gegeten en zoals je op de laatste foto kan zien zijn de borden leeg.

Henriette de Ruiter uit Den Haag

De barbecue was heerlijk en goed geslaagd! We hebben allemaal genoten. De service was geweldig: erg vriendelijk en we konden zelf het menu samenstellen. Ook erg prettig dat we de afwas aan jullie konden overlaten. Ik wil jullie dus graag een goede referentie geven maar ik kan helaas geen foto's meesturen.

Linda Beunder van Backoffice afdeling MSC uit Amsterdam

Complimenten, prima bbq en super geregeld!

Familie Dudok van Heel uit Den Haag

Prima organisatie zowel voorbereidend overleg als de aanlevering,bezorg en ophaaltijd,producten en apparatuur. Aanbevelingswaardig!

Lisette Lochtenberg uit Purmerend

Ik wil jullie een compliment geven namens mijzelf en de gasten. De BBQ was perfect verzorgd, heerlijk vlees, lekkere salades, en goede sausjes. Ook het stokbrood en kruidenboter was lekker.
Ondanks dat ik de bestelling een dag van tevoren heb doorgegeven is het tip top voor elkaar gekomen. Het werd keurig op de doorgegeven tijdstippen gebracht en opgehaald. De borden bestek en het vlees was mooi dicht geseald zodat het allemaal schoon bleef van te voren. Ook het bestek was goed, gelukkig scherpe messen waardoor het snijden prima ging.
 
Voor de volgende BBQ zullen we jullie zeker weer bellen.
 
Bedankt!
 
Groetjes, Lisette Lochtenberg

Roxanne Patawala uit Enschede

Na ons verassing kregen we minder dan we dachten maar desondanks genoeg gehad voor de avond. Goeie service, op tijd geleverd en onze kerstavond compleet gemaakt.

Petra Damen uit Tilburg

Heerlijk gegeten met mijn gasten,alleen maar complimenten gehad. Wat een geweldige gerechten,alles lekker vers en een variatie aan keus. Wat ook zo gezellig was,dat er nog een beetje ouderwets op pannetjes werd gegourmet,dit bracht wel sfeer. Dit was voor mij de eerste keer maar zeer zeker voor herhaling vatbaar. Mijn kerstavond kon niet meer stuk.

Wilma Enting-Beijer Hofakkers uit Grolloo

Wat hebben wij genoten van de door jullie geleverde en weer opgehaalde BBQ. Het was in een woord GEWELDIG! Het vlees, de salades, de sausjes compleet met stokbrood het was TOP. En na afloop niet hoeven afwassen, dat is echte service.


Gre Zijlstra-de Wit uit Garrelsweer

Het  was een goed verzorgde BBQ.Het was erg lekker. Er was genoeg van alles maar ook niet overdreven veel. Mijn (kl)kinderen hebben heerlijk gegeten.Ikzelf ook. Het was voor herhaling vatbaar en we zullen hiervan mondeling reclame maken.


Agnes de Poel van Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling B.V. uit Groningen

Het was fantastisch weer en we hebben genoten van onze gezamenlijke BBQ. Alles was prima verzorgd en lekker. Dus wat ons betreft voor herhaling vatbaar.


Arnold Dittmar van Handboogschutterij Geronimo uit Zeist

De catering van BBQ & Gourmet was prima, goed verzorgt en goed van smaak. Het vlees was prima en ruim voldoende en ook de salades waren uitstekend. Kortom zeker voor herhaling vatbaar. Namens handboogschutterij Geronimo onze dank voor alles.


René Duran uit Hellevoetsluis

Wij hebben voor onze club vele malen een barbecue gedaan. Nooit was het zo goed als deze van Hapjes-aan-huis. Heel goed vlees, ruim voldoende en een overvloed aan heerlijke salades. Onbegrijpelijk dat dit kan voor deze prijs! WSV Hairt-hille, afd. Evenementen.


Pierre uit Beekbergen

We hebben heerlijk genoten van onze vis en vlees BBQ verzorgd door BBQ & Gourmet. Kwaliteit van het vis en vlees was uitstekend. Ook de bijgeleverde salades, stokbrood en sauzen was van goede kwaliteit en smaakte lekker. Alles is keurig op tijd geleverd en opgehaald (incl. BBQ, borden bestek etc). Een echt compleet verzorgde BBQ met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.


Paul van der Hoeven, Nuenen
Vlees BBQ

Alle is gisteren naar behoren gelopen. De bezorging was prima op tijd, het eten was heerlijk en goed verzorgd en de BBQ werkte goed. Mijn dank.


Lia van Bavel, De Rijp

Wij hebben de bbq besteld voor ons 25-jarig huwelijksfeest. Onze gasten hebben genoten van het buffet. Wat ik ook heel fijn vond was het gemak waarmee alles is geregeld.
Het is zeker een aanrader.


Hetty Driessen, Heliomare Wonen Krommenie en Heerhugowaard
 
We hebben vorige week gourmet bij jullie besteld. Het was kort van te voren en jullie begrepen gelijk wat de bedoeling was. De gourmet werd op tijd bezorgd, het kon op rekening en iedereen heeft er smakelijk van gegeten,
 
We waren erg tevreden zowel over de kwaliteit als de logistiek. TOP


Fam. Maternum uit Apeldoorn 

We willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische verzorging van de bbq. Iedereen heeft er van genoten van jong tot oud en was enthousiast!

Zeker voor herhaling vatbaar bij een volgend feestje of verjaardag.


Maud Vles-Spijkerman, Bird & Bird, Den Haag

Via een vlotte telefonische boeking werd deze per, eveneens adequate, e-mailwisseling bevestigd en werd het gevraagde verzorgd, op tijd en vriendelijk geleverd.
Het werkt prima om via een centraal boekingssysteem een catering voor elkaar te krijgen. Zij houden in de gaten of de cateraar goede waar leveren en de afnemer hoeft er niet achteraan te gaan. Zeer aan te bevelen!


Esther Stoker, Zorgbemiddelaar Middin, Leidschendam

Was supergoed verzorgd. Prima hoeveelheden. Erg lekker. Prima contact met de cateraar.


Joukje van Leusen, Utrecht

Wij zijn zeer tevreden over de diensten. De bezorging van onze gourmet was stipt op tijd. En alle ingrediënten van de gourmet waren erg lekker. Een aanrader!


Esther Westerhof, Verzorgingstehuis Aveleijn, Almelo

Jullie hebben de bbq voor mevrouw Meupelenberg verzorgd en dit was prima verzorgd en erg lekker en conform afspraak!  Super.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen