Wie zijn wij en hoe werken wij

Welkom bij BBQ & Gourmet Partyservice. Met onze service wordt samen eten lekker makkelijk. Met meer dan 25 jaar ervaring regelen wij een perfecte barbecue of gourmet door heel NL voor elke gelegenheid.

Samen eten is samen genieten. Met een gezellige barbecue op een zwoele zomeravond of een sfeervol gourmetfeest met al je vrienden, familie of collega's aan tafel. Maar samen eten betekent ook: veel boodschappen, alles regelen en een berg afwas achteraf. Gelukkig is dat niet meer nodig.

Bestellen

Bestellen kan vanaf 5 personen (geen maximum) en 1 dag van te voren, tot 12 u. Rond de feestdagen raden wij aan om tijdig te bestellen, want vol is vol.

Stap voor Stap;

 1. Bekijk het assortiment en maak uw keuze.
 2. Vul het aantal personen in, waarvoor u wilt bestellen en klik op 'bestellen'.
 3. Bestel eventuele extra gerechten.
 4. Heeft u uw keuze compleet, dan klikt u op de knop bestellen, onder uw 'menukeuze'.
 5. Vul uw persoonlijke gegevens, afleveradres en datum/tijdstip in en klik op 'verzenden'. Heeft u specifieke wensen, zoals u heeft een eigen bbq, waardoor een korting of u wilt een ander tijdstip i.v.m. kosten transport? Omschrijf deze in het opmerkingenveld op de bestelpagina.
 6. Zodra wij uw bestelling ontvangen sturen wij u de bevestiging per e-mail en de factuur.
 7. U betaald de factuur d.m.v. internetbankieren of contant bij levering aan de chauffeur.
 8. 1 dag voor de levering ontvangt u een sms (als wij uw mobiele nummer hebben) of een e-mail met de tijd hoe laat wij ongeveer komen bezorgen en de materialen weer komen ophalen.
 9. Wij verzorgen uw bestelling op het afgesproken datum en tijdstip.
 10. U gaat lekker eten met uw gezelschap.
 11. De volgende dag komen wij alle materialen weer ophalen.
 12. Wij doen de afwas!
    
Voor vragen of wijzigen van uw bestellingen kunt u ons bereiken op 023-30 400 34 of via info@bbqengourmet.nl. Onze telefoonlijn is 365 dagen per jaar bereikbaar van 9.00 – 18.00 uur.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen