Pasen

Pasen

Tijdens de Pasen een barbecue of gourmet serveren aan uw gasten?

Bent u op zoek naar een cateraar die uw Paas catering kan verzorgen op 1ste of 2e paasdag? BBQ & Gourmet bezorgt gratis vanaf 5 personen in NL en BE de paas catering.

U kunt online het bbq & gourmet assortiment bekijken en direct bestellen. Heeft u vragen of advies nodig? Bel ons dan of vul het direct contactformulier in. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Bekijk hieronder onze mogelijkheden:


Welk bbq of gourmet menu wilt u met de Pasen bestellen?

BBQ assortiment


Gourmet assortiment


Een lekkere gourmet of barbecue dit jaar met Pasen bestellen?

Zodra u uw menukeuze compleet heeft klikt u op ‘bestellen’ op het boodschappenpapiertje. U volgt de stappen in het bestelproces, vult uw gegeven in en klikt op ‘verzenden’.

Wij sturen u een bevestiging per mail met de factuur. U betaald de factuur d.m.v. internet bankieren of cash aan de chauffeur bij levering.

Heeft u vragen of heeft u geen bevestiging ontvangen? Bel dan met 023 – 30 400 34 of vul het direct contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Over Pasen

Pasen is het belangrijkste christelijke feest in het liturgische jaar, volgend op de Goede Week. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Volgens huidige berekeningen heeft deze kruisiging plaatsgevonden tussen de jaren 26 en 36.

In de loop der jaren zijn veel non-religieuze culturele elementen toegevoegd aan het feest waardoor het een belangrijk seculier feest is geworden. Pasen duurt twee dagen en wordt gevierd op een zondag en maandag. Beide dagen worden wel afzonderlijk eerste en tweede paasdag of paaszondag en paasmaandag genoemd.

BBQ & Gourmet wenst u een fijne Paas catering!


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen