Catering Sail

Catering Sail

Een catering van BBQ of Gourmet tijdens Sail?

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat tijdens Sail een BBQ of Gourmet kan verzorgen? BBQ & Gourmet verzorgt alle dagen de catering in de regio Amsterdam, Zaandam, Velsen, Ijmuiden, Beverwijk en  Spaarnwoude tijdens Sail.

Ons cateringbedrijf verzorgt al 25 jaar de catering, zo ook elke 5 jaar bij Sail. Of het nu gaat om 5 personen of 10000 personen,  onze keuken is er op ingericht om op de boot of bij uw bedrijf een voortreffelijke barbecue of gourmetschotel te verzorgen.

BBQ & Gourmet assortimentGourmet catering assortiment


Barbecue of gourmetschotel bestellen tijdens Sail

U bekijkt onze bbq en gourmet mogelijkheden op de website en maakt uw keuze. Heeft u uw keuze gemaakt, dan klikt u op ‘bestellen’ rechts op het scherm en vult u uw gegevens in  het vervolgscherm volledig in.

Zodra wij uw bestelling ontvangen sturen wij u een bevestiging per mail met de factuur. U kunt de factuur met internetbankieren of contant aan de chauffeur bij levering betalen. 1 dag van te voren ontvangt u een sms met het exacte tijdstip hoe laat wij zullen bezorgen.

Catering offerte aanvragen voor Sail

Kunt u niet vinden wat u wilt bestellen of wilt u een offerte op maat? Vul uw gegevens in in het offerteformulier en wij maken een voorstel geheel naar uw wensen en budget.

Uw gasten verrassen met een heerlijke bbq of gourmet? Bestel de  bij BBQ & Gourmet catering al 25 jaar uw vertrouwde keukenpartner!

Wij verzorgen 365 dagen per jaar onze catering door heel Nederland!Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen