BBQ en Gourmet Zeist

BBQ en Gourmet Zeist

Uw BBQ of Gourmet bestellen bij een cateraar?

Wij verzorgen 365 dagen per jaar in de regio Zeist, De Bilt, Soest, Soesterberg, Bilthoven, Odijk en Houten de catering van barbecue en gourmetschotels. Wij verzorgen het eten voor elke gelegenheid vanaf 5 personen.

Wij komen het zelfs gratis bezorgen, als wij het tijdstip mogen bepalen. Heeft u het liever voor een bepaald tijdstip, dat is geen probleem. Bekijk hier de bezorgmogelijkheden.

Een barbecue of gourmet catering besteld u online!


BBQ en Gourmet assortiment Zeist

BBQ mogelijkheden


Gourmet mogelijkheden

Bestellen

U plaatst uw bestelling online, belt ons op of stuurt een e-mail met uw wensen. Zodra wij uw bestelling ontvangen krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Daarbij zit de factuur, welke u kunt betalen met ideal of in contanten aan de chauffeur.

U ontvangt één dag voor de levering een sms van ons hoe laat wij het eten komen bezorgen. Heeft u zelf een bepaalde tijd in uw hoofd, dan is dat geen probleem. Bekijk hier de bezorgtijden en de eventuele kosten.

Referentie

Arnold Dittmar uit Zeist heeft met de handboogschutterij genoten van ons eten en schreef ons onderstaand bericht:

"De catering van BBQ & Gourmet was prima, goed verzorgt en goed van smaak. Het vlees was prima en ruim voldoende en ook de salades waren uitstekend. Kortom zeker voor herhaling vatbaar. Namens handboogschutterij Geronimo onze dank voor alles."

Barbecue en Gourmet gelegenheden


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen